2Gether FS : 01945 585322

Suzuki 4x4 Club™
Dedicated to all Suzuki 4x4 Owners
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Watched TopicsWatched Topics   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your personal messagesLog in to check your personal messages   Log inLog in 
suzuki 4x4 club forumsSuzuki 4x4 Forums   CalendarCalendar  Suzuki 4x4 Club ShopClub Shop  Suzuki 4x4 Classified Ads serviceClassified Ads
Suzuki 4x4 HomeSuzuki 4x4 Home   dynamic online chat serviceChatrooms  Yellow Diamond ClubsYellow Diamond Clubs

Starter solenoid positive feed


 
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Electrics / wiring / lights etc
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dely
**


Joined: 18 Nov 2010
Posts: 70
Location: Wales

PostPosted: Mon Sep 05, 2011 12:56    Post subject: Starter solenoid positive feed Reply with quote

Hi I have lost my feed to the solenoid the positive spade connection  Sad .Before I spend hours tracing it back or replacing it with a press button starter Very Happy has anybody had this problem or am I just the lucky one Mad
Back to top
View user's profile Send personal message
Google
Sponsor





PostPosted: Mon Sep 05, 2011 12:56    Post subject: Google Ads keep this community free to join!


Back to top
zocko
*******


Joined: 13 Sep 2009
Posts: 1438
Location: Southampton

PostPosted: Tue Sep 06, 2011 7:39    Post subject: Reply with quote

depending on the car, it could be an immobiliser fault?
_________________
the car in front is a toyota...

the car pulling it out of the mud is a suzuki
Back to top
View user's profile Send personal message
dely
**


Joined: 18 Nov 2010
Posts: 70
Location: Wales

PostPosted: Tue Sep 06, 2011 8:51    Post subject: Reply with quote

Hi 1991 vitara 8 valve so no immobiliser?, last time I had this problem was on my boat and it was the ignition bulb that was blown and double up as a fuse Shocked
Back to top
View user's profile Send personal message
zocko
*******


Joined: 13 Sep 2009
Posts: 1438
Location: Southampton

PostPosted: Tue Sep 06, 2011 10:21    Post subject: Reply with quote

could also be the ignition switch...

not an uncommon fault on any car
_________________
the car in front is a toyota...

the car pulling it out of the mud is a suzuki
Back to top
View user's profile Send personal message
dely
**


Joined: 18 Nov 2010
Posts: 70
Location: Wales

PostPosted: Tue Sep 06, 2011 10:36    Post subject: Reply with quote

That's what I was thinking think a press button starter might be the way to go thanks.
Back to top
View user's profile Send personal message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Electrics / wiring / lights etc All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

All contents © Hobson's Choice IT Solutions Ltd 1997 on
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group