4x4 & MPV Driver - 40% subscription discount

Suzuki 4x4 Club™
Dedicated to all Suzuki 4x4 Owners
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Watched TopicsWatched Topics   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your personal messagesLog in to check your personal messages   Log inLog in 
suzuki 4x4 club forumsSuzuki 4x4 Forums   CalendarCalendar  Suzuki 4x4 Club ShopClub Shop  Suzuki 4x4 Classified Ads serviceClassified Ads
Suzuki 4x4 HomeSuzuki 4x4 Home   dynamic online chat serviceChatrooms  Yellow Diamond ClubsYellow Diamond Clubs

so I changed the o2 sensor and now this


 
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Electrics / wiring / lights etc
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dexters shed
Newbie


Joined: 18 Mar 2016
Posts: 3
Location: ROMFORD

PostPosted: Fri Mar 18, 2016 14:59    Post subject: so I changed the o2 sensor and now this Reply with quote

I had the engine light come on, local suzuki dealers wanted £275 to replace,  Surprised
so good old evil bay, one new sensor £16.75
replaced today and was informed via youtube, that to reset the computer and turn light off, to remove negative side of battery, did that, engine management light is off, yippee, but now, when I turn on ignition, hazards lights start flashing, they turn off after a few minutes, car can be started at any time and drives ok, but the hazard lights start flashing again, on off on off etc etc
what have I done ?????
how can I stop it
does it involve a bigger hammer and ........
Back to top
View user's profile Send personal message
Google
Sponsor





PostPosted: Fri Mar 18, 2016 14:59    Post subject: Google Ads keep this community free to join!


Back to top
dexters shed
Newbie


Joined: 18 Mar 2016
Posts: 3
Location: ROMFORD

PostPosted: Fri Mar 18, 2016 16:18    Post subject: Reply with quote

panic over, I hope,
I left the car for an hour whilst having coffee and lunch, tried googling for an answer, went back out to check, and the hazards are staying off ? maybe the computer needed time to reset itself ?

a short video on the ease of doing it, plus the huge savings

but I cant post it yet due to being a new member, if you want to watch it, pm me and I'll provide you the link
Back to top
View user's profile Send personal message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Electrics / wiring / lights etc All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

All contents © Hobson's Choice IT Solutions Ltd 1997 on
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group