Adrian Flux : 01553 845 945

Suzuki 4x4 Club™
Dedicated to all Suzuki 4x4 Owners
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Watched TopicsWatched Topics   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your personal messagesLog in to check your personal messages   Log inLog in 
suzuki 4x4 club forumsSuzuki 4x4 Forums   CalendarCalendar  Suzuki 4x4 Club ShopClub Shop  Suzuki 4x4 Classified Ads serviceClassified Ads
Suzuki 4x4 HomeSuzuki 4x4 Home   dynamic online chat serviceChatrooms  Yellow Diamond ClubsYellow Diamond Clubs

not holding charge!!!!! help


 
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Electrics / wiring / lights etc
View previous topic :: View next topic  
Author Message
buzz_sj
Newbie


Joined: 12 Sep 2011
Posts: 6
Location: welshpool wales

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 12:49    Post subject: not holding charge!!!!! help Reply with quote

hi guys ive got a problem... hope someone can help.

i own a left handed suzuki sj413 samurai import on a 1997 reg

my problem is when the engine is running im only getting about 12.88volts going to the battery and it goes down gradually the more the engine runs. so it has a new alternator fitted and a new battery and still i have the same problem????? does anyone have any idea as to what the fault might be?

thanks eric.
Back to top
View user's profile Send personal message
Google
Sponsor





PostPosted: Tue Jan 03, 2012 12:49    Post subject: Google Ads keep this community free to join!


Back to top
Vitara chick
***


Joined: 19 Feb 2012
Posts: 192
Location: Exeter

PostPosted: Sun Feb 19, 2012 17:41    Post subject: Reply with quote

distributer cap, plugs and leads? might be worth a go.
Back to top
View user's profile Send personal message
dely
**


Joined: 18 Nov 2010
Posts: 70
Location: Wales

PostPosted: Sun Feb 19, 2012 21:25    Post subject: Reply with quote

Hi how did you check voltage ? Also are you saying the voltage goes down the more you run it or the battery gets flatter the more you run it?
Back to top
View user's profile Send personal message
deathbus
****


Joined: 10 Apr 2009
Posts: 250
Location: probly lyin down

PostPosted: Mon Feb 20, 2012 13:12    Post subject: Reply with quote

does the battery light work when ignition switched to 2nd position?

is the battery light staying lit when the engines running?

have you checker the fuses with a multimeter?
_________________
if its got t*ts or tyres, its gonna be trouble!!
Back to top
View user's profile Send personal message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Electrics / wiring / lights etc All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

All contents © Hobson's Choice IT Solutions Ltd 1997 on
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group