4x4 Mart magazine discount

Suzuki 4x4 Club™
Dedicated to all Suzuki 4x4 Owners
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Watched TopicsWatched Topics   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your personal messagesLog in to check your personal messages   Log inLog in 
suzuki 4x4 club forumsSuzuki 4x4 Forums   CalendarCalendar  Suzuki 4x4 Club ShopClub Shop  Suzuki 4x4 Classified Ads serviceClassified Ads
Suzuki 4x4 HomeSuzuki 4x4 Home   dynamic online chat serviceChatrooms  Yellow Diamond ClubsYellow Diamond Clubs

Warning Lites Won't go OUT!


 
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Trouble-shooting & other Suzuki queries
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PONY
Newbie


Joined: 22 May 2011
Posts: 7
Location: Fulltime RV W/ Suzuki in Tow

PostPosted: Sun May 22, 2011 5:44    Post subject: Warning Lites Won't go OUT! Reply with quote

Stock 1986 Suzuki Samurai. On the way to town today the warning lites for: Sensor, Battery & Brake all came on at once. I checked it out and found the bolt that attaches the altenator adjustment bracket to the engine had fallen out and left. I replaced the bolt, checked the alt belt and found it ok. Started it back up and the lites stayed on. So far I've: cycled the sensor switch, disconnected the battery for an hour, checked altenator output at battery (14+v), checked fuses, checked battery and altenator connections, checked brake fluid and emergency brake and ran it up and down the road to NO avail. What To H@**. I have NO Clue what to do next, Any ideas would be greatly appricated.
Back to top
View user's profile Send personal message
Google
Sponsor





PostPosted: Sun May 22, 2011 5:44    Post subject: Google Ads keep this community free to join!


Back to top
SWeed2k1
**


Joined: 12 Apr 2011
Posts: 50
Location: Drummuir, scotland

PostPosted: Sun May 22, 2011 22:52    Post subject: Reply with quote

sounds like a doggy earth wire to me. if not ignore the problen and take the bulbs out
_________________
Vitara LWB, 2.5 V6 grand Vitara engine, remapped ECU, 3" lift kit, gas shocks, Bull bar, Colway C-trax 235/70/16, MUD (SOLD)
Back to top
View user's profile Send personal message MSN Messenger
zocko
*******


Joined: 13 Sep 2009
Posts: 1438
Location: Southampton

PostPosted: Wed May 25, 2011 14:05    Post subject: Reply with quote

check the wires to the alternator to make sure they haven rubbed through and shorted etc...

theres no engine management so disconnecting the battery for a while wont have any effect. its all down to good old mechanicals on this one bud
_________________
the car in front is a toyota...

the car pulling it out of the mud is a suzuki
Back to top
View user's profile Send personal message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> Trouble-shooting & other Suzuki queries All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

All contents © Hobson's Choice IT Solutions Ltd 1997 on
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group