Adrian Flux : 01553 845 945

Suzuki 4x4 Club™
Dedicated to all Suzuki 4x4 Owners
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Watched TopicsWatched Topics   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your personal messagesLog in to check your personal messages   Log inLog in 
suzuki 4x4 club forumsSuzuki 4x4 Forums   CalendarCalendar  Suzuki 4x4 Club ShopClub Shop  Suzuki 4x4 Classified Ads serviceClassified Ads
Suzuki 4x4 HomeSuzuki 4x4 Home   dynamic online chat serviceChatrooms  Yellow Diamond ClubsYellow Diamond Clubs

ignition module


 
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> General technical Q&A
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vinrex7
Newbie


Joined: 27 Aug 2008
Posts: 2
Location: Neath south wales

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 19:29    Post subject: ignition module Reply with quote

Hi guys i'm new to this forum, but i need your help.
i've just bought a 1990 sj413 and while i was trying to repair the indicators today i heard a crack like a fuse blowing, and then all the ignition lights went off and now it will only turn over not fire. i checked all the fuses and they are fine. i have been told that it is the ignition module. what does this look like and where is it located? cheers guys Crying or Very sad  Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send personal message
Google
Sponsor





PostPosted: Wed Aug 27, 2008 19:29    Post subject: Google Ads keep this community free to join!


Back to top
Richie
***


Joined: 01 May 2007
Posts: 137
Location: Poole

PostPosted: Thu Aug 28, 2008 17:46    Post subject: Reply with quote

Hi

Ignition module ?

There is the fuse box and maybe a light module above it which can be disconected if it fails, other than that its new on me. Check the fusable link from the battery look for a (white most likley) wire straight from the battery +ve into the loom connected with spade connectors. If its gone just shorten it if you have enough spare. Just keep an eye out for anything that may have caused it to blow. I have had them go for no apparent reason, fix it and been fine after  Wink

Hope that helps

Rich
_________________
www.sandrcars.freeservers.com
Back to top
View user's profile Send personal message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Suzuki 4x4 Club™ Forum Index -> General technical Q&A All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

All contents © Hobson's Choice IT Solutions Ltd 1997 on
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group